Werken voor een Top Employer

top employer

Voor het derde jaar op rij is Koning & Hartman door het Top Employers Institute gecertificeerd als Top Employer! Deze certificering, aan de hand van onafhankelijk onderzoek, bevestigt de uitstekende arbeidsvoorwaarden die Koning & Hartman aan haar medewerkers biedt.

 

Om deze geweldige kwalificatie te vieren is ons HR-team onlangs uitgenodigd in de prachtige Hermitage in Amsterdam. Als recruiter van de business unit Consulting, mocht ook ik aanschuiven bij deze exclusieve uitreiking. Onder het genot van champagne en een heerlijk diner werden hier de Top Employer awards uitgereikt. Van onze HR directeur kreeg ik de eer om het podium te betreden om de felbegeerde award in ontvangst te nemen. De certificering en alle efforts voor de kwalificatie zijn natuurlijk ‘serious business’, maar eenmaal gekwalificeerd is de uitreiking één groot feest! Zoals dat ook goed te zien is op de foto’s, hebben wij ons enorm vermaakt!

De Top Employer certificering wordt toegekend aan ondernemingen die de hoogste normen toepassen op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Dit jaar zijn er 46 deelnemers gecertificeerd en heeft Koning & Hartman een prachtige 8ste plaats verworven. Een nóg betere prestatie dan voorgaande jaren! Het behalen van deze certificering en de 8ste plek is een beloning voor het HR-team en de directie, die ieder jaar weer veel inspanning verrichten om nóg betere arbeidsomstandigheden te creëren.

top employer2

Naast het feit dat een dergelijke erkenning een duidelijke boodschap is naar medewerkers, kan Koning & Hartman deze exclusieve status ook goed gebruiken voor werving van nieuwe (Young) Professionals. De certificering versterkt namelijk de merkuitstraling als werkgever en maakt het voor potentiële werknemers duidelijk dat Koning & Hartman als organisatie uitmunt op het gebied van HR beleid en werkomstandigheden. Als recruiter kan ik zeggen dat dit in de praktijk ook daadwerkelijk zijn vruchten afwerpt. Ik krijg namelijk met regelmaat motivatiebrieven waarin kandidaten met veel enthousiasme verwijzen naar onze Top Employer certificering.

Met het behalen van de Top Employer certificering tonen we aan dat Koning & Hartman uitzonderlijke arbeidsomstandigheden biedt en talent koestert en ontwikkelt op alle niveaus van de organisatie. Het behalen van de certificering is hiermee een prestatie waarmee we ons onderscheiden als toonaangevend bedrijf en waar we met z’n allen erg trots op mogen zijn!

Pourya Dadres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *