Wat te doen wanneer je voor een technologiebedrijf gaat werken?

Stel, je bent bedrijfseconoom, licht conservatief in zo’n beetje alles en je zoekt een baan. Juist, je zoekt een baan in een technologisch hoogstaande wereld waarin alles vernieuwt en verandert. Je wordt Young Professional bij Koning & Hartman.

 

Van een conservatieve student zonder enig idee van de werking van verschillende technieken kom je dan ineens in de snelle veranderende wereld van de techniek. Glasvezelnetwerken, telefonieplatforms, arbitragesystemen, alles komt snel op je af.

 

Gelukkig leer je erg snel wat de verschillende technieken en systemen zijn die bij producten horen en kun je ook erg snel meedenken over mogelijke oplossingen die klanten geboden kunnen worden. Ook kun je meedenken over de processen die in de verschillende levensfasen van de projecten plaatsvinden. De passie voor techniek is geboren.

 

Bij Koning & Hartman werken zonder enige passie voor techniek is ongeveer een onmogelijkheid. Leuk is ook dat wanneer je hier langer werkt, je de dwarsverbanden tussen de verschillende afdelingen begint te zien. Zo kun je zien hoe de verschillende afdelingen complementair aan elkaar kunnen zijn.

 

Als Young Professional binnen Koning & Hartman krijg je alle kansen jezelf te ontplooien. Niet alleen binnen de projecten waar je op zit, maar ook daarbuiten. Fijn is ook dat wanneer je iets opvalt, je direct uit kunt zoeken of er betere, efficiëntere en effectievere methodes van handelen zijn. Deze vrijheid krijg je en is leuk om te gebruiken. Op deze manier kunnen wij onszelf als Young Professionals ontwikkelen. Ook in een markt waar je misschien niet direct voor hebt geleerd of gestudeerd. De passie voor techniek heeft iedereen. Je moet alleen even geprikkeld worden om deze te vinden.

 

 

Maurice van Leeuwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *