Sander Koomen

Hallo allemaal,

Ik zal mijzelf in dit stukje kort beschrijven.
Ik ben Sander Koomen, ben 22 jaar oud en woon bij mijn ouders in de polder van Assendelft (Noord-Holland).

Per 1 september 2011 ben ik gaan werken bij Koning en Hartman als Young Professional. Mijn eerste project was in Nijmegen als werkvoorbereider op een Fiber to the Home project. Mijn tweede project bestaat uit het begeleiden van de Fiber to the Home nieuwbouw en na-aansluit projecten.

In mijn vrije tijd doe ik aan wielrennen, ga ik geregeld op stap (kroeg, bioscoop etc.) en ben altijd wel bezig met iets. Thuis hebben wij een kleine paarden pensionstal waar ook de nodige uren in gaan om mijn ouders te helpen.

Qua werk ben ik wel een manusje van alles. Ik vind ook dat dat mijn kracht is. Ik ben heel flexibel inzetbaar. Ik kan van alles wel een beetje, van boekhouding tot aan lassen.

Wat school betreft heb ik de havo (profiel: economie en maatschappij) afgerond en de studie HBO Technische bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Na afronding van deze vierjarige studie mag ik mezelf een Bedrijfskundig ingenieur noemen, wat inhoudt dat ik mij vooral gespecialiseerd heb in procesoptimalisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *