Ruben Thiebou

Ik ben Ruben Thiebou, 25 jaar en woonachtig te Rijswijk. Mijn achternaam komt uit Frankrijk, maar ik ben een echte Hollander. Na mijn middelbare school ben ik gaan werken als stratenmaker. Twee jaar later zat ik weer in de schoolbanken. 

Mijn vervolgopleiding Technische Bedrijfskunde heb ik gevolgd aan de TH te Rijswijk. Deze school is intussen opgeslokt door de Haagse Hogeschool en verplaatst naar Delft. Ik ben gemotiveerd en gedreven begonnen aan deze opleiding en dat is gedurende de opleidingsjaren zo gebleven. Ik heb twee afstudeerrichtingen gevolgd, verbetermanagement en logistiek. Aanvankelijk kon ik mijn opleiding verkorten met een half jaar, maar net voor het einde van mijn studie was ik betrokken bij een motorongeluk. Na een stevige revalidatie bestaande uit fysio, zwemmen en fietsen ben ik teruggegaan naar school om de laatste eindjes aan elkaar te knopen.

In mijn vrije tijd sport ik regelmatig. Vooral fitness, kite- en golfsurfen. Ik ga ook graag op wintersport. Niets is beter dan snowboarden in de verse poedersneeuw. Je zult mij ‘s ochtends dan ook aantreffen in de eerste skiliften of gondels.

Eind februari 2011 heb ik mijn CV op internet geplaatst en via een selectiemiddag voor Young Professionals van Koning & Hartman ben ik naar binnen gerold. Op 1 april 2011 heb ik mijn contract getekend en ik kon direct beginnen bij Koning & Hartman Network Services. Ik ben erg enthousiast over het bedrijf en mijn huidige projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *