Oscar Legger

Mijn naam is Oscar Legger, ik ben 28 jaar en ik woon in de mooiste stad van Nederland: Haarlem. In mijn vrije tijd sleutel ik aan en rij ik graag in mijn Audi 80 uit 1984 welke ik in 2009 uit Duitsland heb geïmporteerd. Daarnaast ben ik vaak in Haarlem te vinden voor een hapje en een drankje met vrienden. Ook kook ik graag zelf en dan voornamelijk Italiaans en Oosters.

Na mijn studies Autotechniek en Technische Bedrijfskunde vond ik dat ik nog lang niet was uitgeleerd en ging op zoek naar een uitdagend traineeship. Na lang zoeken ben ik via medestudenten Sander en Daan geattendeerd op het Young Professionals Programma van Koning & Hartman. Zij waren al een aantal maanden werkzaam binnen het programma en ze hadden het ontzettend naar hun zin.

Op dat moment heb ik direct een sollicitatiebrief verstuurd en na twee gesprekken kon ik al snel beginnen aan het Young Professionals Programma. Vooral omdat ik nog niet wist in welke technische richting ik mij verder wil ontwikkelen en specialiseren, leek het me een perfecte manier om daar via het Young Professionals Programma achter te komen.

Per 1 maart 2012 ben ik begonnen aan mijn eerste opdracht binnen de business unit Koning & Hartman Network Services in Delft. Tijdens mijn eerste opdracht ben ik verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van nieuwbouw- en reconstructieprojecten waarbij wij coax- en glasvezelnetwerken aanleggen en reconstrueren voor onze klant Ziggo. Hierbij zorg ik er na het engineeringstraject voor dat de projecten in mijn regio van begin tot eind uitgevoerd kunnen worden door onze uitvoerders. Ik heb het erg naar mijn zin tot nu toe!

Daarnaast heb ik al een aantal cursussen gevolgd: PRINCE2 Foundation, MS Excel, VCA-VOL en Persoonlijke Effectiviteit. De cursussen zijn direct toepasbaar in mijn huidige werkomgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *