Op de kaart zetten

Ken je Koning & Hartman al? Nee? En ons Young Professionals Programma? Nee? Daar ga ik in mijn eerste opdracht verandering in brengen! Want je komt Koning & Hartman namelijk al 5 keer per week tegen zonder dat je het weet!

Koning & Hartman, een 120 jaar oud bedrijf biedt oplossingen in de Telecom, Industrie en Infrastructuur, en is in 2010 gestart met een Young Professionals Programma. In dit programma krijgen ambitieuze HBO en WO starters met affiniteit voor techniek in twee jaar verschillende functies, maar ook verschillende bedrijven te zien. Daarnaast volgen ze een intensief opleidingstraject en worden ze gecoacht door een Koning & Hartman manager. Op dit moment zijn er 11 Young Professionals aan de slag binnen de verschillende business units van Koning & Hartman, maar ook bij grote bedrijven als KPN en EuroFiber. En in september mogen we nog drie nieuwe collega’s verwelkomen.

In mijn eerste opdracht richt ik me enerzijds op de werving van potentiële kandidaten voor het programma en anderzijds op het benaderen van bedrijven voor partnership met het Koning & Hartman Young Professionals Programma. Koning & Hartman is actief in de business-to-business markt, waardoor bedrijven in de technische industrieën onze naam al kennen. Maar studenten & starters weten vaak nog niet van ons bestaan. En dat is zonde, want wij hebben hen veel te bieden!

Het internet biedt tal van mogelijkheden om gericht informatie over te brengen. Ik verbaas me ook over de mogelijkheden om de effectiviteit van je acties te meten door middel van bijvoorbeeld Google Analytics of al de berichten over Koning & Hartman te monitoren via Tweetdeck. In dit project zet ik me vol in op social media. Marketing heeft op social media al een mooie vertegenwoordiging geplaatst waar ik nu gebruik van kan maken.

Daarnaast hoop ik met deze blog inzicht te geven in wat het Young Professionals Programma nou eigenlijk inhoudt bij Koning & Hartman. Hierbij heb ik zeer veel hulp van mijn mede-Young Professionals die vol enthousiasme verhalen over verschillende onderwerpen op de blog schrijven en hier hun kennis en ervaringen delen. Tevens zijn zij de social media ambassadeurs van het Young Professionals Programma. Zo kunnen we met elkaar het verschil maken en het Young Professionals Programma op de kaart zetten!

Mocht je vragen hebben over het Young Professionals Programma of interesse hebben in een partnership, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen! Je kunt me altijd bellen (020-5876854) of mailen (Juliette.Hoogerhuis@KoningenHartman.com).

Hartelijke groet,

Juliette Hoogerhuis

3 gedachten over “Op de kaart zetten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *