Nieuwe lichting YP’s. Even voorstellen…

Pien HulshofMijn naam is Pien Hulshof en ik ben 1 december, als eerste van de nieuwe lichting, in dienst getreden bij Koning & Hartman als Young Professional. De manager van het Young Professional Programma had een mooie introductieweek voor mij gepland, waarmee ik gelijk een rondleiding heb gekregen op alle vestigingen van Koning & Hartman, dus ook in België! Ik ben overal goed ontvangen en heb daarbij een bevestiging gehad van de goede sfeer die hier heerst.

Ik heb in Groningen gestudeerd waar ik na een bachelor Bedrijfskunde de master Strategic Innovation Management heb afgerond. In deze stad heb ik een ontzettend mooie tijd beleefd en ben ik zowel bij mijn studenten- als bij een studievereniging actief geweest. Na mijn studie ben ik een paar maanden gaan reizen door Nieuw Zeeland, Australië en Zuidoost Azië. Een fantastische ervaring waar ik regelmatig met een blij gevoel aan terug denk!

Hierna heb ik stage gelopen bij een technische netwerkorganisatie die zich midden in transitie bevond. Er diende een nieuwe strategie te worden ontwikkeld, waarbij ik een ondersteunende rol heb vervuld. Een unieke stageplek dus! Toen al een bewuste keuze voor een organisatie actief in de technische industrie, die verder heeft geleid tot mijn interesse voor Koning & Hartman. Voor mijn eerste opdracht ga ik aan de slag bij Site Acquisitie, waar ik vooral een leuke uitdaging zie in het onderhandelen met de meest uitlopende typen mensen. De Telecom business is nieuw voor mij, maar spreekt mij door het enorme bereik (letterlijk en figuurlijk) zeer aan. Nu al is er geen antenne installatie meer die ik over het hoofd zie, they’re everywhere!

In mijn tweede week bij Koning & Hartman vond al een Young Professionals-bijeenkomst plaats. Hier werden twee korte leuke en informatieve presentaties gehouden door Young Professionals. Een interactief gedeelte zorgde hierna nog voor het delen van ideeën van Young Professionals over zichzelf en voor de toekomst. Een goede manier om een beeld te krijgen van wat iedereen bezig houdt. Als afsluiter, voordat het heerlijke drie-gangendiner van start kon gaan, werd een mooi filmpje gepresenteerd door de manager van het Young Professional Programma die de highlights van afgelopen jaar liet zien. Hierdoor kijk ik extra uit naar mijn tijd die gaat komen bij Koning & Hartman!

Eén gedachte over “Nieuwe lichting YP’s. Even voorstellen…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *