Maurice van Leeuwen

Ik ben Maurice van Leeuwen, Young Professional bij Koning & Hartman per juni 2011. Ik ben 26 jaar en ik kom uit Rotterdam. Daar ben ik na mijn studie bedrijfseconomie blijven wonen. Mijn hobby’s zijn sporten,(en dan met name tennis en golf), lekker eten en koken. Ook volg ik met veel plezier het nieuws in het algemeen en alles dat met sport te maken heeft.

Per juni vorig jaar ben ik begonnen bij Koning & Hartman als Young Professional binnen de afdeling Consulting. In mijn eerste echte project ben ik bezig geweest als projectcontroller voor de FttH-projecten (Fiber to the Home) vanuit Veenendaal. Deze functie sloot mooi aan bij mijn opleiding. Mijn huidige project is het in de markt zetten van het nieuwe Alcatel OpenTouch platform voor de afdeling Telecom Solutions. In die rol ben ik tevens bezig om Koning & Hartman weer als voicepartij in de markt te zetten. Dit betekent het contact tussen de leverancier en Koning & Hartman managen, het voorbereiden van evenementen zoals seminars en samen met de mensen van Telecom Solutions proberen de mogelijkheden te creeëren om zoveel mogelijk te verkopen.

In mijn rol als Young Professional vind ik het erg leuk en uitdagend dat ik verschillende projecten uit kan voeren in een tijdsbestek van 2 jaar. Bij deze projecten, die zowel intern als extern kunnen zijn, krijgen wij begeleiding van een coach die ons is toegewezen. Op deze manier kunnen wij als Young Professionals in korte tijd veel werkervaring opdoen. Daarnaast krijgen we erg veel ruimte om onszelf te ontplooien doordat we sterk gemotiveerd worden om eigen bevindingen om te zetten in ideeën die bruikbaar kunnen zijn voor Koning & Hartman.
Vanuit Consulting worden er voor ons als medewerkers veel opleidingsmogelijkheden ter beschikking gesteld. Dit zorgt ervoor dat wij bij de klant goed voor de dag kunnen komen. Daarnaast worden er door Koning & Hartman leuke activiteiten georganiseerd, zoals een jubileum feest en het jaarlijkse tennistoernooi, waardoor het gevoel dat we met zijn allen één bedrijf zijn mooi naar voren komt. Hierin maakt Koning & Hartman in mijn ogen het verschil!

In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek sporter. In alle sporten waar ik aan begin streef ik naar  het maximale resultaat. Dit heb ik vroeger met tennis gedaan, en nu ik sinds een jaar met golf. Voor mij is dit de instelling waar ik me lekker bij voel. Door het maximale van mezelf te vragen, denk ik dat ik voor zowel anderen als mezelf de beste resultaten kan behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *