Over het programma

Ben jij onlangs afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan met een uitgebreid opleidingsprogramma? Wil jij samenwerken in een team van specialisten en je ontwikkelen tot een aanvulling op dat team? Dan zoeken wij jou! Bij Koning & Hartman zijn wij namelijk op zoek naar ambitieuze slimmeriken die zich in een traineeship van 2 jaar willen ontplooien. We kennen een breed scala aan opdrachtgevers in telecom, industrie en infrastructuur; bekijk voor meer informatie over waar je ons zoal terugvindt een aantal van onze Referenties & Projecten of lees de verhalen van onze Young Professionals op onze YPP-blog.

Het traject

Als technische Young Professional ontwikkel jij je, met een beetje hulp van ons, tot een specialist op het gebied van een van de nieuwste technieken. Tijdens het programma zoek je samen met ons een richting die past en waar jij je carrière in wilt voortzetten. Zo kun jij onze nieuwe Iconics-expert of Robotica specialist worden. Je volgt gedurende deze twee jaar een intensief en interactief opleidingsprogramma afgestemd op jouw traject en je hebt een persoonlijke coach uit het senior management of directie. Daarnaast werk je samen met het team aan opdrachten van klanten uit heel Nederland (en soms zelfs België) met een zeer divers karakter. Zo kun je de ene keer in Haarlem werken aan een Robotica-oplossing en de andere keer in Friesland voor een waterschap aan de slag gaan.

Ons aanbod
We investeren graag in onze professionals, dus ook in jouw persoonlijke ontwikkeling en opleiding. In de twee jaar dat je als Young Professional aan het werk bent, volg je daarom allerlei trainingen en vak gerelateerde cursussen. Alle YP’s krijgen trainingen in persoonlijke ontwikkeling en vak inhoudelijks zoals Prince2 en Lean Six Sigma. Daarnaast krijgen de technische YP’s aanvullende trainingen in bijvoorbeeld LoRa, LTE, SCADA en mechatronica.

Verder kom je te werken in een enthousiaste groep Young Professionals die ook buiten het werk goed met elkaar omgaan, elkaar stimuleren en voorzien van positieve feedback. Je standplaats is Amsterdam. Je zult echter ook werkzaamheden op locatie bij de klant uitvoeren. Ons werkterrein is heel Nederland waarbij we natuurlijk rekening houden met woon-werk verkeer. Last but not least krijg je een vast contract, marktconform salaris, een leaseauto, laptop en smartphone tot je beschikking!

Jouw profiel

  • Wij zoeken afgestudeerde WO’ers & HBO’ers met een achtergrond in Industrial/Mechanical/Electrical Engineering, Industriële Automatisering, Electrotechniek en Mechatronica.
  • Maximaal één jaar werkervaring
  • Ervaring met het programmeren is een pré
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal
  • Extra curriculaire activiteiten
  • Resultaatgericht, analytisch, positief kritisch, daadkrachtig, ondernemend, flexibel

Procedure
De sollicitatieprocedure voor het Technisch Young Professionals Programma kan zeer snel verlopen. Jij maakt bewust de keuze om na je studie te willen werken bij Koning & Hartman, dus maken wij graag kennis met jou! Als je CV en motivatie voldoende aansluiten bij het profiel, dan nodigen we je uit voor het maken van de assessment. Zodra de uitkomst hiervan positief is, dan wordt je uitgenodigd voor een eerste gesprek met onze HR manager. Verloopt dit gesprek goed? Dan zal er een tweede gesprek plaatsvinden met onze HR directeur en op basis van dit laatste gesprek wordt besloten of er wel of geen arbeidsovereenkomst gesprek zal plaatsvinden.

Wil je eerst graag vrijblijvend kennis met ons maken? Dan nodig ik je graag een keer uit op ons kantoor in Amsterdam of Delft waar ik je wat meer kan vertellen over het programma. Hier kan jij natuurlijk ook vragen stellen over Koning & Hartman en het YPP.

Voor vragen kun je ons altijd een mailtje sturen of bellen met Nathalie Pasman (Recruitment), telefoonnummer 06 – 51 23 69 17.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *