Viktor Stelder

Capture
Bidmanager bij Koning & Hartman

Start Programma: januari 2016

 

 

Ik ben in januari 2016 bij Koning & Hartman gestart als Young Professional. Na mijn studie Technische Bestuurskunde aan de TU Delft, was ik op zoek naar een veelzijdige baan met voldoende ontwikkel mogelijkheden. Het YPP van Koning & Hartman sprak mij direct aan door het technische component, de open sfeer van het bedrijf en de vele de traingen.

In mijn eerste opdracht hield ik mij bezig met het opstellen en promoten van een processtructuur voor software development projecten die binnen ons bedrijf worden gedaan. Dit houdt in dat ik schema’s en templates aan het maken ben zodat straks duidelijk is wat op welk moment gedaan moet worden. Daarnaast heb ik mijn model al gepresenteerd aan het management en ben ik interviews aan het houden om te kijken hoe dit nieuwe proces het best geïmplementeerd kan worden.

Het was een leuke uitdaging om op een conceptueel niveau na te denken over dit proces, terwijl de stappen tegelijkertijd in de praktijk toepasbaar moeten zijn. Een handige bijkomstigheid hierbij is dat ik in dit project direct elementen van de PRINCE2 en ITIL cursussen kan toepassen.

Vervolgens stapt ik over naar het sales team van Managed and Mobile Solutions. Waar ik als bidmanager verschillende tenders heb begeleid. Momenteel houd ik me bezig met nieuwe IoT toepassingen. Samen met klanten en partners zijn we aan het kijken hoe we van de grote hype rondom IoT toe kunnen werken naar concrete business cases.

Recente Blogs: