Robbin Jan Elbers

Junior Iconics Consultant

Start programma: Juni 2017

 

Door mijn master Change Management en mijn educatieve master heb ik een brede academische achtergrond. Ik ben onder andere geïnteresseerd in veranderprocessen, kennisoverdracht en de wisselwerking en het snijvlak van menselijk gedrag en technologie. Tijdens het Young Professional Programma hoop ik mijzelf verder te kunnen ontwikkelen. Niet alleen als professional, maar ook als persoon. Door doelen te stellen en feedback van mijn collega’s te vragen, wil ik dit proces ook meetbaar maken.

Binnen Koning & Hartman zal ik het Smart Industry team versterken. Momenteel ben ik bezig met het ontwerpen van een website voor de KHIS. Daarnaast help ik een tweetal andere Young Professionals bij een kortlopende tender opdracht. Dé manier om er achter te komen hoe een tenderproces er nou precies uitziet. Ook zal ik me meer in ICONICS – een dataverzameling en visualisatie programma – verdiepen om meer van waarde te kunnen zijn op technologisch gebied. Gezien mijn achtergrond dus een erg interessante uitdaging!

Tot slot mag ik vanaf september de rol van projectmanager op me nemen voor een externe opdracht in Delft. In dit project is het de bedoeling dat er een productieproces geanalyseerd gaat worden door een groep studenten en dat er een deel van dit proces geautomatiseerd wordt. Ik hoop dat ik hier de kans krijg om te leren hoe je een project moet managen en aansturen.

Blogs: