Pourya Dadres

Pourya

Projectmanager Global Clients bij Nedap

Start programma: september 2014

 

 

Na het afronden van mijn Master Business Strategy en International Management aan de Universiteit van Amsterdam, ben ik in september 2014 mijn carrière gestart als Young Professional bij Koning & Hartman. Met name het uitgebreide ontwikkelingstraject met goede opleidings- en coachingsmogelijkheden, sprak mij heel erg aan. Zo heb ik al succesvol de trainingen Persoonlijke Effectiviteit en Management Effectiviteit gevolgd, heb ik mijn Lean Six Sigma en Prince II foundation certificaten behaald en is niemand minder dan de CEO mijn persoonlijke coach!

Mijn eerste opdracht mocht ik intern starten op het hoofdkantoor van Koning & Hartman in Amsterdam. Voor onze Business Unit Consulting heb ik mij bezig gehouden met het opzetten van een nieuw recruitment proces, Employer Branding en de werving en selectie van zowel Young Professionals als Senior Consultants. Gezien mijn achtergrond is dit voor mijn CV een verrijking en een waardevolle toevoeging in de breedte. In deze rol kreeg ik direct al veel verantwoordelijkheid en meer dan genoeg uitdaging, aangezien onze Business Unit Consulting een enorm streven heeft tot groei.

Als tweede uitdaging heb ik extern een opdracht weten te bemachtigen bij KPN. Als relatiemanager op de afdeling Coverage & Sitemanagement, die verantwoordelijk is voor het KPN netwerk, bouw ik aan en onderhoud ik diverse relaties met als doel het belang van KPN te borgen, zowel op de korte als op de lange termijn. De grootste uitdaging die ik hierbij ervaar is het managen van alle eisen en wensen van de verschillende betrokken partijen en het maken van belangenafwegingen.

Amper klaar met mijn  opdracht bij KPN, had een collega alweer een opportunity voor mij gespot en mij zodoende aangedragen bij het high-tech bedrijf Nedap. Na meerdere gesprekken heb ik de uitdagende rol als Projectmanager Global Clients bij Nedap Security Management weten te bemachtigen. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de processen bij de internationale uitrol, implementatie en oplevering van security oplossingen wereldwijd. Hierbij ben ik continu bezig met het op de juiste wijze inrichten, structureren en managen van het opleveringsproces, om zodoende binnen de gestelde randvoorwaarden te opereren en kwaliteit te garanderen. Een geweldig uitdagende opdracht in een dynamische en internationale omgeving. Met deze opdracht zal ik mijn Traineeship afsluiten en daarmee heb ik een geweldig traject doorlopen in twee jaar tijd. Ik heb mijzelf breed en intensief ontwikkeld en zal over een paar maanden meer dan klaar zijn voor de volgende stap in mijn carrière!

Recente blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *