Pim Baarends


DSC_0370

Customer Manager

Start programma: augustus 2015

 

 

Voor veel mensen is 1 augustus een datum waarop er nog volop vakantie gevierd wordt, maar voor mij was dat in 2015 anders. Op deze datum ben ik namelijk officieel begonnen als Young Professional bij Koning & Hartman. De reden dat ik gekozen heb voor Koning & Hartman is dat ik moderne technologie en de toepassing hiervan altijd interessant heb gevonden. Deze interesse is onder andere ontstaan tijdens mijn bijbaan bij Vodafone. Daar heb ik mezelf eigenlijk altijd afgevraagd hoe bijvoorbeeld zulke netwerken technisch gezien in elkaar steken.

Mijn eerste opdracht was het in de markt zetten van de nieuwe dienst Smart Talk. Smart Talk is een Push-To-Talk applicatie die gebruik maakt van het mobiele netwerk en zo van je smartphone een portofoon maakt. Daarnaast ook mezelf verdiept in de mogelijkheden van Private LTE netwerken en de toepassingen hiervoor bij klanten.

Daarna ben ik actief geworden op de Sales afdeling van RadioAccess, een van de Business Units van Koning & Hartman. Mijn taak was om, als Accountmanager, DAS (Distributed Antenna Systems) in de markt te zetten. Mijn segment waren bouwbedrijven en luxe jachten die onvoldoende dekking hebben en een RF systeem nodig hebben.

Als huidige opdracht ben ik actief als Customer Manager binnen het service gedeelte van Koning & Hartman. Op dit moment zijn er ongeveer 200 contracten met klanten waarvoor wij contractueel systemen beheren en onderhouden. Deze contracten en relaties zijn mijn verantwoordelijkheid.

 

Recente blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *