Nathalie Pasman


Graduate recruiter

Start Programma: september 2017

 

Door mijn brede interessegebied heb ik bewust gekozen voor meerdere studies. Je bent tot slot maar één keer student en daarom wilde ik alles uit die tijd halen. Na het behalen van een bachelor in Bedrijfscommunicatie en master-opleidingen in International Management en Accountancy, was ik helemaal klaargestoomd om de arbeidsmarkt te betreden.

De meest verwachte carrière na een studie in Accountancy is uiteraard een functie als accountant. Maar dat was absoluut niet de richting die ik op wilde. Ik wilde graag mijn financiële kennis toepassen in totaal nog onbekende omgeving voor mij: in de techniek. Voor de meerderheid niet de meest logische omgeving met mijn bedrijfskundige achtergrond, maar daarom naar mijn mening juist enorm waardevol. Op deze manier kan ik namelijk als een belangrijke schakel fungeren tussen de techniek en de business.

Tijdens de zoektocht naar mijn vervolg carrière kwam ik er al snel achter dat ik graag in een innovatieve omgeving wilde werken waarbij men informeel en open met elkaar omgaat. Dit Young Professionals programma maakt het daarom mogelijk dat ik mezelf snel kan ontplooien en met mijn studie-achtergrond een mooie bijdrage kan leveren aan projecten en/of bepaalde processen. Daarnaast kan ik kennis opdoen over de nieuwste technologieën en krijg ik de kans om mij ook op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Dé perfecte mix om een zo steil mogelijke leercurve te ondergaan in twee jaar.

In mijn eerste functie binnen het Young Professionals programma van Koning & Hartman mocht ik de rol van Graduate Recruiter vervullen, waarbij ik verantwoordelijk was voor het werven van nieuwe Young Professionals. Ik kreeg de vrijheid om deze opdracht op mijn eigen manier in te kleden waarbij ik veel samenwerkingen aan ben gegaan met hogescholen en studieverenigingen. Een mooie bijkomstigheid van mijn eerste interne opdracht was dat ik hiermee het bedrijf ook goed heb leren kennen.

Naast mijn rol als recruiter ben ik ook parttime aan de slag gegaan op onze Belgische vestiging in Vilvoorde. Ik was daar verantwoordelijk voor het RMA (Retourneren Met Authorisatie) proces, waarbij ik het gehele proces beheerde en voor een vlotte doorloop heb gezorgd. Ook mocht ik in België ondersteuning bieden aan de project manager van de DAS (Distributed Antenna System) projecten.

Mijn eerste maanden binnen het YPP zijn enorm leerzaam en afwisselend geweest, wat voor mij heeft bevestigd dat ik hier op de juiste plek ben. Ik ben erg benieuwd welke functies nog verder op mijn pad zullen komen en ik kan niet wachten om weer nieuwe uitdagingen aan te mogen gaan!

Recente Blogs: