Martin Kosters

Martin

Business Developer SmartTalk bij RadioAccess

Start programma: juni 2014 

 

 

Ik ben na het afronden van de Master International Management aan de Universiteit Twente als Young Professional in dienst gekomen bij Koning & Hartman. Ik heb veel interesse voor techniek, projectwerk, change management en business development kunnen ontwikkelen in mijn eerdere projecten en studie. Met passie, enthousiasme en ambitie doe ik ervaring op binnen het programma, en pas dit graag toe in de praktijksituaties die ik tegenkom.

Als eerste opdracht heb ik de rol van Resource Coördinator vervuld bij de afdeling Voice Data Services. Door de ervaring die ik hier heb opgedaan te combineren met mijn interesse in Change Management ben ik mijn tweede opdracht gestart als Change Coördinator bij de nieuwe afdeling Managed Services. In het samenvoegen van twee afdelingen, en hierbinnen specifiek het herinrichten van een planafdeling naar het Operational Management Center, nam ik een verbindende rol tussen mensen in om een zo sterk mogelijke implementatie van de verandering mogelijk te maken.

Per mei 2015 ben ik begonnen aan mijn derde en huidige project, in opdracht van RadioAccess B.V. Hier ben ik als Business Developer verantwoordelijk voor het in de markt zetten van een innovatief nieuw product van het bedrijf: SmartTalk. Van het bepalen van de prijs, de doelgroep en de marketingstrategie tot aan het organiseren van facturatie en het vinden van daadwerkelijke klanten hoort dit allemaal tot mijn takenpakket. Ik werk als een soort zelfstandig ondernemer binnen het bedrijf om dit op te zetten, en volgens het BOT (Build, Operate, Transfer)-principe op een later moment over te dragen aan de organisatie als een goed werkende machine.

 

Recente blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *