Mark de Jonge

Mark

Site Acquisitie bij Koning & Hartman

Start programma: juni 2015 

 

 

Op 1 juni 2015 ben ik begonnen als Young Professional bij Koning & Hartman. Mijn achtergrond ligt in International Business and Management aan de Hanze universiteit in Groningen. Tijdens mijn studie heb ik samen met twee zakenpartners en twee investeringsfondsen een bedrijf opgezet, waarbij het hoofddoel de exploitatie van de muziekdienst Songa was. Het grootste succes was het binnenhalen van een opdracht bij Sony Music Entertainment voor het leveren van een big data oplossing. Mijn mooiste herinnering was het opnemen van een clip voor Ben Howard in Groningen. Zie de videoclip hieronder:

Ik ben een gedreven persoon met een onvermoeibare interesse in nieuwe technologieën en toepassingen hiervan. Dit is één van de hoofdredenen dat ik na het ondernemen bij Koning en Hartman aan de slag ben gegaan.

Mijn eerste opdracht bestaat uit het verwerven van (nieuwe) dak locaties voor 4G antennesystemen van Tele2. Deze veelzijdige opdracht brengt mij door heel Nederland en stelt mij instaat om in een hoog tempo de wereld van telecom te ontdekken.

 

Recente blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *