Kor Stuut

DSC_0434

Assistent-projectleider bij Koning & Hartman Network Services

Start programma: mei 2015

 

 

Na het afronden van mijn dubbele Master in Technology Management aan de Rijksuniversiteit Groningen en Operations & Supply Chain Management aan Newcastle University was ik op zoek naar een traineeship waar ik de binding met mijn studieachtergrond kon behouden.

Deze zoektocht bracht me bij Koning & Hartman, waar ik in de functie van Young Professional (YP) actief ben. Deze functie maakt het voor mij mogelijk om ‘on-the-job’ veel te leren van de mensen om mij heen en verantwoordelijkheid te nemen voor de werkzaamheden die ikzelf of samen met mijn collega’s uitvoer.

Momenteel ben ik als assistent-projectleider actief bij de business unit ‘Network Services’ te Veenendaal. Het doel van mijn project hier is om verschillende procesverbeteringen door te voeren binnen een afdeling die glasvezelprojecten voor Eurofiber uitvoert. Voor een grote diversiteit aan zakelijke klanten in heel Nederland worden zulke verbindingen aangelegd zodat deze klanten kunnen werken met snel en betrouwbaar internet. Daarnaast ben ik betrokken bij het dagelijkse management van de groep mensen die deze interessante projecten uitvoeren.

Thema’s waar ik dagelijks mee te maken heb zijn gerelateerd aan kwaliteitsmanagement, ‘performance measurement’, ‘supply chain management’ en proces analyse, automatisering, en optimalisatie. Waar ik me in eerste instantie richt op het verbeteren van het proces van afdeling Eurofiber is het ook doel om deze verbeteringen te laten overvloeien naar andere afdelingen binnen Koning & Hartman Network Services.

Kortom, de binding met mijn studie vind ik zeker terug in mijn project – met procesoptimalisatie kan ik mijn ei zeker kwijt. In het vervolgtraject van het YP programma en in mijn verdere carrière hoop ik verscheidende bedrijven, afdelingen en mensen te assisteren in het verbeteren van hun bedrijfsproces(sen)!

Recente blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *