Kim Sillekens

Kim

Project Manager bij Hytera

Young Professional Programma: juni 2014 – juni 2016

 

 

Toen ik mijn diploma Msc Business Administration in handen had, ben ik aan de slag gegaan als Young Professional bij Koning & Hartman. Doordat ik mij tijdens mijn studie veel op innovatie heb gericht, wilde ik graag in de technische sector aan de slag, om de dynamiek te ervaren.

Mijn eerste project als Young Professional heb ik uitgevoerd op de afdeling Marketing Communicatie van Koning & Hartman. Door de diversiteit aan taken en het contact met de verschillende afdelingen, heb ik de organisatie snel leren kennen. Daarna heb ik als QSHE-Officer bij RadioAccess de externe audit voor de VCA certificering (juni 2015) succesvol begeleid en de processen beschreven a.d.h.v. interne audits ten behoeve van de externe audit voor de ISO9001.

Als Delivery Manager voor het Huawei Cleanup project was ik verantwoordelijk voor het algehele projectmanagement: van de planning van de engineers, tot de oplevering van de As Built documentatie. Deze ervaring komt mij goed van pas, nu ik als Junior Project Manager bij Hytera meewerk aan de vernieuwing van het C2000-netwerk.

Recente blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *