Judah van Wees

 


foto-judahSales Development

Start Programma: november 2016 

 

 

Na een uitgebreide oriëntatie op de arbeidsmarkt werd duidelijk voor mij dat Koning en Hartman uniek is. De authenticiteit en intelligentie van de personen – die ik collega mag noemen sinds 1 november 2016 – vond ik bewonderingswaardig. Met mijn sterke interesse voor techniek, maar brede bedrijfskundige studieachtergrond is het Young Professional Programma een  uitgesproken kans om me te ontwikkelen op de dimensies die ik belangrijk acht. Ik geloof dat techniek, waaronder de techniek waarmee Koning en Hartman toonaangevend is, een nog grotere rol zal spelen in de toekomst. Van die technische toekomst wil ik graag deel uitmaken. Naast de technische kennis die ik opdoe, kan ik werken aan evenredig belangrijke competenties betreffende persoonlijke effectiviteit, projectmanagement en communicatie. Hierom heb ik gekozen voor Koning en Hartman.

 In de rol van ‘bid manager’ heb ik verschillende aanbestedingsprojecten en marktconsultaties in goede banen geleid. In deze rol zorgde ik ervoor dat alle losse eindjes bij elkaar kwamen en dat iedereen prettig naast de reguliere werkzaamheden input kon leveren voor de ‘bid’ om op die manier zoveel mogelijk aan de klantvraag te voldoen. Ik stond veel in contact met experts op het gebied van techniek in Dealing & Trading en de industrie-sector en deed zo technische kennis op, terwijl ik leerde hoe ik multidisciplinaire samenwerking kon faciliteren zowel intern als met partners. Een grote verantwoordelijkheid met een nog grotere leercurve.

In mijn rol als Recruiter, zorgde ik voor de werving en selectie van nieuwe Young Professionals. Dit deed ik met een sterk persoonlijke aanpak, waarin ik steeds op zoek was naar een goede klik tussen de kandidaat en Koning & Hartman. Naast de werving, hieldik me bezig met Employer Branding om het merk Koning & Hartman op een consistente manier naar buiten te dragen op bijvoorbeeld universiteiten en beurzen. Hierin was ik ook verantwoordelijk voor het vormen van – en het onderhandelen over – samenwerkingsverbanden met partners zoals studieverenigingen, recruitment platforms etc.

In mijn huidige rol als Sales Development Manager sla ik de brug tussen Alcatel Lucent Enterprise en Koning & Hartman. Ik faciliteer teams van verschillende Business Units om groei van omzet te realiseren. Ik creëer bewustzijn van de mogelijkheid om te cross-sellen en ik bouw de bruggen die hiervoor nodig zijn.

Bekijk de vlog van Judah in het Remote Service Center van K&H!

Recente Blogs: