Joost Streefkerk

Joost

Transitie Manager bij Managed Services

Start programma: januari 2016

 

 

 

Na het afronden van mijn Master Finance & Investments aan de Rotterdam School of Management ben ik in januari 2016 begonnen met het Young Professional Programma bij Koning & Hartman. Toen ik mij nog aan het oriënteren was op de arbeidsmarkt ben ik naar verschillende inhousedagen geweest, maar die van Koning & Hartman viel mij het meeste op. Er heerste een open en goede sfeer, en de hele directie was betrokken en stonden open om een praatje te maken met de kandidaten. De sfeer die ik daar meemaakte sprak mij ontzettend aan, en nu ik hier aan het werk ben, mag ik daar elke dag van genieten.

In mijn eerste opdracht startte ik intern op het hoofdkantoor in Amsterdam. Voor de business unit consulting houd ik mij bezig met het opzetten van een nieuw recruitment proces en de werving en selectie van Young Professionals. Ik ben actief geweest als relatiemanager bij een studentenvereniging (STAR), en vond het heel interessant om aan de andere kant van het proces te zitten.

In mijn tweede opdracht begeleid ik samen met Lieke van den Boom de transitie bij Managed Services. Ik zal mij vooral bezig houden met de (business) processen, optimalisatie hiervan, het business plan en doelstellingen van de verschillende (nieuwe) units.

 

Recente Blogs: