Jerry Melis

jerry

Young Professional bij Koning & Hartman

Start programma: oktober 2016

 

 

Na het bezoek aan de open dag eerder dit jaar, ben ik in oktober 2016 gestart als Young Professional bij Koning & Hartman. Gedurende mijn studie bedrijfskunde heb ik verschillende bedrijven leren kennen: banken, kleine financiële startups en consultancy bedrijven. Hierdoor heb ik mij gerealiseerd dat de bedrijfskundige kennis voor mij soms wat “leeg” kan aanvoelen, wat voor waarde voeg ik eigenlijk toe? Door als Young Professional bij Koning & Hartman aan de slag te gaan krijg ik de kans om deze bedrijfskunde kennis te combineren met een technische, zeer tastbare, omgeving waardoor de toegevoegde waarde beter zichtbaar wordt. Ik kijk ernaar uit om mij gedurende het programma door te ontwikkelen, door het opdoen van nieuwe ervaringen en het volgen van training.

In mijn eerste opdracht (1 maand) heb ik geholpen bij het schrijven van een aanbieding voor het overnemen van enkele activiteiten van een derde partij. Ik heb gedurende deze opdracht veel geleerd over de politiek die bij dit soort beslissingen komt kijken en heb geprobeerd waarde toe te voegen door het stellen van vragen en het maken van de opzet voor de aanbieding.

Mijn tweede opdracht, is het opstellen van een strategie voor de contentmarketing van de Young Professionals. Om deze strategie op te stellen stel ik personages op (doormiddel van interviews met opdrachtgevers die ik zelf benader). Dit is een erg vrije opdracht waardoor ik mensen hierbij moet betrekken en zelf moet nadenken over het: “hoe nu verder”? Ik heb er veel zin in om hier iets moois van te maken!

Inmiddels ben ik alweer bezig aan mijn derde opdracht. Ik zal tot en met december dit jaar trainingen organiseren en verkopen aan externe partijen vanuit de diverse kennisgebieden van Koning & Hartman. Een hele veelzijdige opdracht, want ik ben verantwoordelijk voor zowel de organisatie en de invulling van de training, het aanstellen van trainers en dergelijke. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de sales en de marketing.

Hiernaast heb ik ook enkele weken tussendoor gewerkt als Bid manager assistent en calculator gedurende twee Europese aanbestedingstrajecten. Een hele leuke opdracht door de nauwe samenwerking binnen het team en de grote verantwoordelijkheid van een juiste berekening van de offerte.

Recente Blogs: