Jasper Hoving

Jasper

Developer bij Lynxx

Programma: mei 2015 – december 2016

 

 

Mijn eerste jaren als student heb ik Civiele Techniek gestudeerd op de Universiteit Twente. Na mijn stagetijd in Chili besloot ik mijn studie te vervolgen aan de Universiteit Utrecht. In de tweejarige master Innovation Sciences heb ik veel geleerd over wat de impact is van nieuwe technologieën en hoe je hiermee als bedrijf om kan gaan. Net als elk (technologie)bedrijf zal Koning & Hartman bovenop de nieuwste ontwikkelingen moeten zitten, en hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen als Young Professional.

Mijn eerste functie was bij het Remote Service Center van Koning & Hartman in Delft. Hier komen storingen binnen van onzen klanten en proberen we deze remote op te lossen. Ik heb veel geleerd over IT service, SLA’s en heb een rapportagesysteem opgezet.

In mijn laatste positie was ik als developer betrokken bij de KHIS en het Azure platform dat we aan het opzetten zijn. Met mijn achtergrond in webdevelopment en mijn interesse in data science wilde ik graag zelf applicaties en diensten ontwikkelen voor klanten van K&H. Met de KHIS ontwikkelen we industriële oplossingen die zorgen dat verschillende protocollen gemakkelijk aan de huidige infrastructuur gekoppeld kunnen worden. Op Azure (het Platform as a Service concept van Microsoft) gaan we verschillende diensten ontwerpen voor cloud storage en analyse. Erg leuke ontwikkelingen binnen Koning & Hartman waar ik me mee bezig heb  gehouden!

Recente blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *