Jan Folkertsma

jan

Delivery Manager Huawei

Start programma: juli 2015

 

 

Enthousiasme. Dat is absoluut het eerste woord dat bij mij opkomt als ik denk aan mijn eerste werkplek, Koning & Hartman. Tijdens de lunchsessie en de selectiedag was het mij al opgevallen, maar nu ik al een tijdje aan de slag ben blijf ik dit dagelijks terug zien in mijn werk en op de werkvloer. In mijn eerste functie als Recruiter voor het Young Professionals Programma had ik het voorrecht en de vrijheid om van boven naar beneden en van links naar rechts door de organisatie te bewegen. Met mijn studieachtergrond in Change Management was deze functie niet het eerste wat bij mij opkwam toen ik mijn contract tekende, maar ik denk dat het een ideale manier is geweest om de organisatie van top tot teen te leren kennen.

In deze functie heb ik mij beziggehouden met het uitvoeren en optimaliseren van het recruitment proces voor het Young Professionals Programma. Dit hield in dat ik verantwoordelijk was voor het organiseren en indelen van inhouse-dagen en de selectiedag. Het doel hierbij was het vinden van nieuwe getalenteerde collega’s. Het resultaat hier van was dat er dit jaar al vier nieuwe collega’s zijn toegevoegd aan het programma!

Inmiddels zit ik op mijn tweede opdracht als Delivery Manager voor het Cleanup project voor Huawei. Samen met andere partijen zijn wij verantwoordelijk voor de upgrade van 3G naar 4G voor het netwerk van T-Mobile. Hiervoor houd ik mij bezig met de algehele aansturing van het project en de planning van de engineers.

 

Recente blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *