Hylke Schaaf

 

Projectmanagement en Business Development Koning&Hartman Robotics

Start programma: juni 2016

 

 

Met de studies Privaatrecht en Business Economics heb ik een brede academische achtergrond. Toch is dit nog steeds niet de achtergrond die je zou verwachten bij een technologie bedrijf. Ik heb gekozen voor het Young Professional Programma van Koning & Hartman vanwege mijn enthousiasme voor techniek en de industrie. Daarnaast speelde de wens mijzelf te blijven ontwikkelen en de verscheidenheid van opdrachten binnen het programma een grote rol bij het maken van mijn keuze.

Na een korte introductieperiode heb ik ben ik gestart met twee projecten. Voor het eerste project hield ik mij bezig met het projectmanagement van de vernieuwing van de telefonie infrastructuur van een groot monument/museum in Amsterdam. Voor mijn andere project zat ik namens Koning & Hartman in een projectteam bij een landelijke telefonie en netwerkprovider. Bij beide projecten heb ik meteen veel zelfstandigheid gekregen maar tegelijkertijd stond iedereen altijd open om vragen te beantwoorden en zaken te bespreken.

Op dit moment ben ik werkzaam binnen Koning & Harman Robotics, een nieuwe groep binnen Koning & Hartman die aan industriele partijen innovatieve robotsystemen levert. Hier houd ik mij enerzijds bezig met het projectmanagement van lopende projecten. Anderzijds ben ik betrokken bij het business development van de groep.

 Blog: