Denise van Cappelle

profielfoto4 

Project Management Officer bij Hytera

Start programma: juli 2016

 

Mensen denken niet gelijk aan een technische carrière als ze van mijn studie horen. In 2015 heb ik namelijk mijn masterdiploma gehaald in Culture, Organization and Management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hierbinnen heb ik me gefocust op change management en strategie waarin voornamelijk de mensen binnen de organisaties worden belicht. Want, ook al zien we steeds meer technologie om ons heen, mensen, met hun gedrag, motivaties en handelingen, zullen altijd een rol blijven spelen in de bedrijfsvoering.

Het onderzoeken van change management in een technische omgeving werd het onderwerp van mijn masterscriptie. Deze vorm van verandermanagement in een technologische sector vond ik zo interessant dat ik hierin verder wilde na mijn studie. Ik ben vervolgens op zoek gegaan naar een traineeship waarin ik veelzijdige opdrachten kan oppakken en naast mijn werk zoveel mogelijk kan leren door middel van trainingen en extra ondersteuning.

In mei 2016 ben ik aanwezig geweest bij de YP connect van Koning & Hartman in Amsterdam. Dit gaf mij een goede indruk over waar het bedrijf voor staat en hoe het YP programma precies is ingedeeld. De diversiteit aan opdrachten, de verantwoordelijkheden en de steile leercurve spraken mij zodanig aan dat ik snel daarna ben gaan solliciteren.

In mijn eerste opdracht was ik verantwoordelijk voor het recruiten van nieuwe Young Professionals en Consultants. Daarnaast hield ik me bezig met het onderzoeken van nieuwe samenwerkingsmogelijkheden met studieverenigingen en recruitmentplatforms om in de toekomst nog meer talent te werven. Met deze eerste opdracht kon ik Koning & Hartman en haar verschillende Business Units goed leren kennen.

Sinds januari 2017 mag ik bij een externe opdrachtgever aan de slag genaamd Hytera Mobilfunk GMbH. Hier fungeer ik als Project Management Officer voor de vernieuwing van het C2000 radio-communicatiesysteem van onze hulpdiensten. Een enorm project waarbij een goede samenwerking met mijn Duitse collega’s en het Ministerie van Veiligheid en Justitie voorop staat.

Bekijk de vlog van Denise als Recruiter van het Young Professionals Programma!

Recente Blogs: