Daan van Kempen

Daan pasfotoformaat1Jr. Consultant bij Koning & Hartman

Young Professionals Programma: dec 2011 – dec 2013

 

 

 

Hoe kwam jij in het YPP terecht?

In 2011 was er nog geen Selectiedag. Dus ik ben eind 2011 met een open sollicitatie binnengekomen bij Koning & Hartman: op mijn fiets vanuit Abcoude naar het sollicitatiegesprek in Amsterdam!

Welke opdrachten heb je in de twee jaar gedaan?

 • Werkvoorbereider voor twee glasvezel projecten van 10.000 huisaansluitingen (K&H Network Services)
  Ik was verantwoordelijk voor het bestellen van alle benodigde materialen voor de aanleg van het glasvezelnetwerk en het voorbereiden en uitgeven van de juiste informatie voor de verschillende operationele ploegen. Daarnaast controleerde ik de werkzaamheden en stelde hierover  voortgangrapportages op.
 • Resource coördinator (K&H Voice Data Services)
  In deze functie moest ik 60 monteurs inplannen die door het hele land bij MKB’s telefooncentrales aanleggen en verhuizen. Hierbij moest je erop letten dat bij iedere binnenkomende order de dichtstbijzijnde monteur met de juiste kennis van zaken werd ingepland.
 • Staging coordinator (K&H Managed Services)
  Samen met de monteurs was ik verantwoordelijk voor het opzetten van de productielijn, waarbij de oude 3G apparatuurkasten van Nokia omgeruild worden met de nieuwe 4G kasten van Huawei. Beheer van planning en materiaalvoorziening. V&G-coordinator voor de werkvloer.
 • Projectcoordinator/ assistent projectleider (K&H Managed Services)
  Ik was verantwoordelijk voor het ombouwproject van 87 oude switches naar 25 nieuwe switches in 10 verschillende POP-locaties. Hierbij moest ik mijn eigen monteurs en onderaannemer aansturen. Ik hield me bezig met planning, materiaalvoorziening, rapportages en al het contact met de diverse partijen.

Waarom heb jij voor het YPP gekozen?

Het in korte tijd uitvoeren van verschillende functies vond ik erg uitdagend en zeer leerzaam, daarnaast wordt er een mooi pakket aan opleidingen aangeboden.
De vele contactmomenten met andere YP’s en coaches zijn zeer leerzaam en vooral erg gezellig!

Wat was voor jou de meerwaarde van het YPP?

Een mooie kans om je loopbaan te beginnen met verschillende opdrachten binnen een technische omgeving.

Welke tips heb je voor de huidige generatie YP’s?

Zorg dat je van elke uitdaging, positief of negatief er zelf iets van maakt!

Wat doe je nu?

Ik ben Junior Consultant bij Koning & Hartman. In mijn huidige opdracht vervul ik de rol van Senior werkvoorbereider  bij K&H Network Services. Binnen deze functie ben ik verantwoordelijk voor de particuliere na-aansluitingen voor het CIF glasvezel/coax netwerk. Het aansturen van het werkvoorbereidersteam, de monteurs en onderaannemers. Daarbij stuur ik op SLA-tijden, financien, materiaalvoorziening, rapportages en al het contact met de diverse partijen.

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Projectleider in de technische branche met veel verschillende opdrachtgevers en Field Engineers om mij heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *