Casper-Jan van der Slikke

Casper-Jan

Projectmanager bij Koning & Hartman 

Young professional programma: mei 2014 – juni 2016

 

 

Na mijn master Organisation Studies te hebben behaald, ben ik mei 2014 gestart als Young Professional bij Koning & Hartman. Als oudgediende in het programma heb ik er al een aantal mooie en leerzame projecten op zitten. Vanuit mijn rol als Quality Engineer op het Huawei Site Acceptance project ben ik doorgestroomd naar de functie van projectmanager op het Huawei TSS & Engineering project. Beide projecten waren onderdeel van de upgrade van het T- Mobile netwerk naar 4G.  Na afronding van dat project ben ik gestart als projectmanager bij het onderdeel RadioAccess, waar ik de uitrol van het DAS bij het AMC begeleid. Daarnaast heb ik de laatste maanden een organisatieverbeteringstraject uitgevoerd bij een partner van Koning & Hartman. Wat ik mooi vind aan de opdrachten gedurende mijn programma is dat ik aan mag sturen, kan communiceren op diverse niveaus en inhoudelijk veel kennis op doe. Binnen het programma ben ik verder ook actief middels het initiëren van nieuwe activiteiten die de ontwikkeling van de YP zou moeten bespoedigen. Ondanks dat ik nog een half jaar mag, kan ik al concluderen dat het YP programma een mooie start van mijn carrière is.

 

Recente blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *